Universitatea Craiova

Rotaru anunță ”pierderi uriașe” la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, a vorbit într-un interviu despre pierderile înregistrate de echipa din Bănie.

”În ultimii doi ani am fost pe pierdere. Eu nu sunt pe pierdere, clubul e în pierdere. Nu am fi fost pe pierdere daca nu am fi luat hotărârea să nu vindem nici un jucător anul trecut”, a declarat Rotaru pentru Fanatik.

Finanțatorul echipei Universitatea Craiova mai afirmă că datoriile clubului sunt către el și că acestea ajung la 20 de milioane de euro.

Rotaru a mai spus că în vara anului 2022 ofertele primite pentru jucătorii Universității Craiova depășeau 10 milioane de euro, în fruntea listei fiind Ștefan Baiaram, Andrei Ivan și Jovan Markovic.

”Ofertele cumulate depășeau 11-12 milioane de euro, dar noi am mers până în playoff-ul Conference League și știți foarte bine că am avut ghinion și am fost eliminați la penalty-uri”, a mai spus Rotaru.

Universitatea Craiova a ratat in extremis calificarea în grupe, fiind eliminata de formația israeliană Hapoel Beer-Sheva, după ce a condus în minutul 115 al returului din deplasare.



Rotaru anunță ”pierderi uriașe” la Universitatea Craiova