Universitatea Craiova

Reghecampf trimite sageti spre FCSB: “Sa-si vada de jocul lor care lasa de dorit”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Universitatii Craiova, a felicitat echipa FCSB pentru victoria obtinuta in Banie, insa nu a uitat sa trimita sageti spre formatia lui Gigi Becali cand a fost intrebat despre ajutorul pe care l-ar putea da bucurestenilor etapa urmatoare, cand echipa din Banie va evolua in Gruia cu CFR Cluj.

“E prea la cald sa facem o analiza. Ma bucur de reactia jucatorilor nostri, de jocul facut. Din pacate astazi am avut ghinion, am ratat foarte mult. Echipa noastra cred ca a facut un meci foarte bun. Din nou primim un gol pe final dintr-o faza in care trebuia sa fim mult mai atenti. In mare cred ca ne-am creat foarte multe ocazii, am lovit si bara de doua ori, am marcat dar a fost offside din pacate.

“Am avut 3-4 sanse foarte bune in prima repriza. Am fost neinspirati in fata portii. Daca aveam putin noroc si marcam un gol, cred ca jocul se schimba total. Este important sa-i motivez pe jucatori pentru meciul de Cupa. Avem jucatori de nivel foarte bun. Au dat dovada de caracter, de barbatie, au luptat pana in ultimul minut. Felicitari celor de la FCSB. Noi trebuie sa ne concentram pe ce avem de reusit, castigarea Cupei.

“Cei de la FCSB ar trebui sa se concentreze mai mult pe jocul lor. Daca ne uitam la meciul din seara asta, jocul lor lasa de dorit. Noi suntem o echipa dreapta, corecta. Ei nu trebuie sa astepte ajutorul nostru si ar trebui sa se bazeze mai mult pe ei", a spus Laurentiu Reghecampf.

FCSB s-a impus in Banie, cu 1-0, prin golul marcat de Ivan Mamut, in minutul 87, cu un calcai din pasa lui Risto Radunovic.

Mamut a inceput sezonul la Craiova, dar a fost cedat la FCSB ca moneda de schimb in transferul lui Alexandru Cretu in Banie.



Reghecampf trimite sageti spre FCSB: “Sa-si vada de jocul lor care lasa de dorit”