Universitatea Craiova

Reghecampf spune ca barajul cu Botosani n-ar fi trebuit sa se dispute

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a incheiat sezonul de Liga 1 pe locul al treilea dar, chiar si asa, oltenii sunt obligati sa dispute un meci de baraj cu FC Botosani, locul doi in playout, pentru a obtine calificarea in preliminariile Conference League.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul formatiei din Banie, a insistat la conferinta de presa care a avut loc joi ca meciul cu FC Botosani n-ar fi trebuit sa se dispute.

“Imi e greu sa vorbesc despre acest meci despre aceasta alegere regulamentara. Nu inteleg sensul. Jucam meciul de maine seara pentru a ne castiga dreptul de a juca in Conference League.

“Sunt sigur ca cei de la Botosani vor veni foarte motivati. Noi jucam acasa si sper sa facem un meci bune, sa reusim sa inchidem sezonul cu o calificare in Conference League”, a declarat Reghecampf.

Acesta a reactionat taios cand a fost intrebat daca meciul cu Botosani ar spala din rusinea unui sezon ratat.

“Rusine a fost cand nu ne-am calificat in finala Cupei Romaniei. In campionat echipa noastra s-a prezentat foarte bine si au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul al treilea”, considera Reghecampf.

Universitatea Craiova a dezamagit la ultimele doua aparitii in cupele europene, fiind eliminata de echipe anonime din Georgia si respectiv Albania, pentru cine isi mai aminteste de Lokomotiv Tbilisi si Laci.

Doar doua victorii a obtinut Craiova in cupele europene de la revenirea in fotbalul romanesc, in 13 meciuri disputate, ambele cu Sabail din Azerbaidjan in primul tur preliminar din Europa League, sezonul 2019/20.



Reghecampf spune ca barajul cu Botosani n-ar fi trebuit sa se dispute