Universitatea Craiova

Reghecampf se ia de jucatorii sai: “Sa respecte culorile clubului”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a suferit a treia infrangere in cinci etape de Liga 1 si Laurentiu Reghecampf spune ca are asteptari mai mari de la jucatorii sai.

“Un joc slab facut de noi. Am avut anumite situatii de a marca, dar n-am avut consistenta in atac. Ma astept la mult mai mult din partea tuturor. Trebuie sa ajungem in partea de sus a clasamentului, dar trebuie sa o facem pe teren si nu in declaratii.

“Stim ce probleme avem, le vom rezolva incet, incet, dar tot nu e de ajuns. Jucatorii care sunt la echipa trebuie sa-si faca treaba si sa respecte culorile clubului. Ar fi trebuit sa joace fotbal si sa aiba mai mult curaj.

“Nu este adevarat ca Pigliacelli a semnat in Italia cu Pescara. Poate a fost putin surprins iesit la faza golului, dar trebuia sa fim mult mai atenti.

“Nu vreau sa discut despre arbitraj. N-am vazut nici faza in care Bancu a fost lovit. Important e ca noi sa ne facem analiza cum trebuie si jucatorii sa faca mult mai mult, sa joace mult mai bine”, a declarat tehnicianul formatiei din Banie.

Universitatea Craiova ramane cu sase puncte dupa 0-1 in deplasare cu UTA si coboara pe locul 9 in ierarhia din Liga 1.

Echipa lui Reghecampf este depasita dupa cinci etape de U Craiova 1948, rivala locala din oras, formatia pregatita de Adrian Mutu.



Reghecampf se ia de jucatorii sai: “Sa respecte culorile clubului”