Universitatea Craiova

Laurentiu Reghecampf despre sansele Craiovei la titlu: “Nu depunem armele”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a ajuns la opt puncte in urma celor de la FCSB in clasamentul din CASA Liga 1 dupa 2-3 pe teren propriu cu echipa bucuresteana in meciul direct disputat in etapa a 17-a.

“A fost un meci pierdut nemeritat. Nu-mi place sa dau nume dar, in momentul in care te bati si vrei sa castigi un campionat, trebuie sa existe mai multa responsabilitate si mai multa incredere.

“Ne doream foarte mult sa castigam meciul, de aceea am facut trei schimbari la pauza. Ce ne-am propus a iesit, dar primim goluri foarte usor din faze fixe.

“Acum, suntem foarte mult in spate. E foarte greu sa mai ajungem sa recuperam punctele pe care le-am pierdut. Este pacat ca le pierdem foarte usor.

“Vom fi acolo, cu siguranta vom lupta pana la capat, nu depunem armele. O sa fim cu sansa a treia, a patra, a cincea, nu conteaza, dar cu siguranta vom fi acolo”, a declarat Laurentiu Reghecampf dupa 2-3 cu FCSB.

Universitatea Craiova a pierdut ambele meciuri de pana acum cu FCSB, in tur pe Arena Nationala echipa bucuresteana impunandu-se cu 4-1.



Laurentiu Reghecampf despre sansele Craiovei la titlu: “Nu depunem armele”