Universitatea Craiova

Reghecampf a vrut sa-l schimbe pe Nistor la pauza. Fostul dinamovist a marcat cu FCU

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Laurentiu Reghecampf a povestit dupa meciul cu U Craiova 1948 ca a intentionat sa-l schimbe la pauza pe Dan Nistor dupa prestatia slaba a mijlocasului in prima repriza.

“N-au fost incidente, meciul a curs intr-un mod normal. Nu eram pregatit sa joc cu Vladoiu, dar i-am dat minute sa joace. Era normal ca el sa intre.

“Nistor a avut noroc. Am fost putin dezamagit de atitudinea lui si la pauza m-am gandit sa-l schimb. S-a retras foarte mult in prima repriza, a fost pe linie cu Cretu, foarte multe pase gresite din partea lui. In repriza a doua a facut ce i-am cerut si a avut prestatia pe care a avut-o.

“N-am vazut absolut nimic, m-am concentrat la meci. Nu ma deranjeaza ca mi-au spus LR. Cred ca tine de respect si atat, dar eu asa am si pe echipament.

“Urmeaza doua saptamani de pauza in care vom munci foarte bine. Cei care vor ramane acasa vor avea un program intens, cu un amical si antrenamente duble”, a declarat Laurentiu Reghecampf dupa 2-0 cu U Craiova 1948, rivala din oras.

Nistor si Baiaram au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Reghecampf.

U Craiova 1948 a ramas in inferioritate numerica din minutul 72, cand Compagno a primit cartonasul rosu direct pentru o lovitura cu palma in duelul cu portarul Pigliacelli.



Reghecampf a vrut sa-l schimbe pe Nistor la pauza. Fostul dinamovist a marcat cu FCU