Universitatea Craiova

Rambe, dat afara de la Craiova

Atacantul Rambe din Insulele Capului Verde a fost pus pe liber de Universitatea Craiova dupa incidentele provocate in meciul de la Ovidiu, cu Viitorul, cand acesta a sarit sa-l bata pe Gheorghe Hagi.

"Nu ne-a cazut bine deloc. Rambe este jucatorul nostru, nu-l abandonam, dar ne dezicem de atitudinea lui. Nu ar fi trebuit sa raspunda, chiar daca a fost provocat", a spus antrenorul Gigi Multescu, joi, intr-o conferinta de presa.

Multescu a mai declarat ca oficialii clubului au demarat procedurile pentru rezilierea contractului dintre Craiova si Rambe.

Acesta a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei pentru incidentele huliganice provocate la finalul partidei dintre Viitorul si Universitatea Craiova din etapa a 19-a.

Hagi, vehement

Gheorghe Hagi a reactionat vehement dupa respectiva bataie incinsa la centrul terenului si in care a fost bruscat de jucatorul Craiovei.

"Au venit straini in Romania care ma injura. Macar sa fie straini din aia de valoare. Nu sa ma injure la mine acasa, asta! La ei m-a injurat brazilianul ala al lor, Madson. Sa nu vina ei sa ne arate bataie, ca au cate 10 kg in plus. Sa ne arate fotbal. Ce nu pot sa suport...jucatorii aia care vin din alta parte sa aiba respect pentru fotbalul romanesc si pentru cei care am jucat fotbal. Auzi ce mare era el, sa ne bata pe toti", a spus Hagi.



Rambe, dat afara de la Craiova