Universitatea Craiova

Radoi dupa prima infrangere la Craiova: “Vinovatul principal sunt eu”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova a pierdut primul meci cu Mirel Radoi pe banca, 0-1 in deplasare cu Hermannstadt.

Tehnicianul formatiei din Banie a vorbit despre lipsa de atitudine a jucatorilor sai si a caracterizat printr-un singur cuvant ce s-a intamplat in meciul de joi seara.

“Daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvant meciul nostru: neputinta! Nu stiu daca a fost lipsa totala de atitudine, e clar ca cei de la Hermannstadt ne-au dat o lectie importanta in seara asta.

“In prima repriza, n-am avut posesie. Nu am facut prea multe lucruri pentru a merita nici macar un punct. Suntem nemultumiti de felul cum am aratat in seara asta.

“Ocupam primul loc la pase gresite, cu peste 80%. Prefer sa pierd cu un scor mai mare, dar sa realizam ceva. Putem mult mai mult, dar si adversarul a jucat pe acelasi teren si nu a dat atatea pase in aut sau la adversar.

“Daca ceva a lipsit in ultimii ani la aceasta echipa, a fost constanta. Un dus rece, sa ne trezim, un lucru pozitiv. As vrea putin mai mult curaj, dar probabil ca trebuie sa vina si de la mine, sa le dau solutii.

Ar fi usor sa-i gasesc doar pe ei vinovati si nu e asa. Vinovatul principal in seara asta sunt eu! Nu-mi convine, dar totul pleaca de la mine. Au fost cateva ocazii, dar mai mult pe fondul valorii individuale, nu pe ce am pregatit. Se pare ca nu am fost destul de concentrat si nu am reusit sa le transmis baietilor”, a declarat Mirel Radoi.

Universitatea Craiova a pierdut doua meciuri din cele sapte disputate pana acum, pe teren propriu cu Rapid si in deplasare cu Hermannstadt.

Oltenii aveau trei victorii la rand pana la confruntarea cu echipa Sibiului.



Radoi dupa prima infrangere la Craiova: “Vinovatul principal sunt eu”