Universitatea Craiova

Radoi ameninta cu plecarea de la Craiova: “Nu accept mediocritatea. Suntem prostii satului”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FC Arges (0-1) in etapa a 13-a, iar antrenorul Mirel Radoi n-a iertat pe nimeni dupa jocul din Trivale. Acesta a spus ca nu exclude o plecare de la echipa daca nu vor exista rezultatele dorite in viitorul apropiat.

“O prima repriza destul de buna din partea noastra. In a doua am crezt ca venim cu un ascendent moral pur si simplu nu mi-am recunoscut echipa. Am intrat pe varfuri, am crezut ca este de ajuns sa intram pe teren.

“De acum incolo nu mai trebuie sa ne analizeze adversarul. Cel mai usor cu noi este sa joace cu minge lunga de la 80 de metri ca sigur le dam cadouri. Daca suntem prostii satului asa o sa fim. E greu sa inteleg in momentul asta ce ar trebui sa fac.

“Nu avem jucatori care sa creeze superioritate numerica prin calitate. Si daca am fi castigat nu ma multumea. Am luat gol. Ne-am facut de ras in seara asta. Nu o sa accept nicidata situatiaa asta, sa nu fiu sigur de play-off. Mai bine imi fac bagajul si plec.

Daca nu au curajul sa incercam sa ne ridicam, nici eu si nici eu nu avem ce sa cautam la un club atat de mare. Nu accept mediocritatea. Prefer sa stau acasa doi ani decat sa n-am pic de atitudine.

“In momentul in care lucrurile se vor duce mai jos eu nu voi mai fi in fata dumneavoastra. Eu sa stau pe locul 8-9 cu Craiova nu am cum. In clipa asta imi vine sa imi iau ghetele sa intru si eu zece minute”, a spus Radoi dupa meciul de la Pitesti.

Calcan a marcat unicul gol al partidei dupa pauza.

Craiova a incheiat meciul in inferioritate numerica, Papp primind cartonasul rosu pentru un fault in postura de ultim aparator la Garita.



Radoi ameninta cu plecarea de la Craiova: “Nu accept mediocritatea. Suntem prostii satului”