Universitatea Craiova

Primele probleme pentru Victor Piturca la Craiova

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Instalat recent la carma Universitatii Craiova din Liga 1, Victor Piturca se loveste de primele probleme in Banie.

Piturca a promis la conferinta de presa de instalare ca Universitatea va juca in viitorul apropiat pe un gazon hibrid (iarna naturala cu iarba artificiala) si ca acesta este unul dintre obiectivele sale, sa asigure un gazon competitiv pentru formatia sa in lupta pentru titlul din Liga 1.

Noul antrenor principal si-a exprima de asemenea disponibilitatea de a discuta cu edilul orasului Craiova termenii acestei investitii, iar raspunsul lui Mihai Genoiu nu a intarziat sa apara.

”Este o investitie prea mare pentru noi acum”, a raspuns primarul Craiovei.

”E posibil sa rezulte o economie in timp din intretinerea lui, numai ca noi incercam s schimbam gazonul actual din garantia pe care a dat-o construsctorul. De aceea trebuie sa mergem pe acelasi tip de gazon”, a mai explicat Genoiu.

Craiova are cel mai frumos stadion din Liga 1, dar si cel mai prost gazon, s-o spunem fara ocolisuri. O adevarata rusine suprafata de joc din Banie pentru o echipa cu asemenea pretentii.

Arena ”Ion Oblemenco” va avea un nou gazon incepand cu toamna acestui an, lucrarile demarand in a doua jumatate a lunii octombrie.

Va fi un gazon similar cu cel de pe Arena Nationala, ceea ce nu reprezinta un etalon chiar datator de sperante pentru viitor.



Primele probleme pentru Victor Piturca la Craiova