Universitatea Craiova

Prima reactie a lui Radoi dupa debutul cu dreptul la Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Mirel Radoi, fostul selectioner al nationalei Romaniei, si-a inceput cum nu se poate mai bine aventura pe banca Universitatii Craiova.

Oltenii au obtinut calificarea in playoff-ul Conference League, dupa 3-0 in returul de pe teren propriu cu Zorya Lugansk. In tur, Universitatea Craiova pierduse cu 1-0.

"Vreau sa incep cu felicitari jucatorilor. Foarte multa lume s-a indoit de posibilitatile lor dupa meciul tur si in seara asta au aratat ca pot. Felicitari si lui Laszlo Balint si staff-ului.

"Atmosfera a fost una senzationala. Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile nationalei Romaniei. Ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a impins de la spate. Lucrul cel mai potrivit in seara asta a fost atitudinea.

"Le-am spus jucatorilor inainte de meci sa joace de placere, sa avem mai mult curaj. Nu va mai ganditi la lucrul asta, pentru ca in momentul in care a incepe partida toti veti gresi, important este ca greselile sa fie cat mai mici", a declarat Mirel Radoi la interviul de dupa meciul de joi seara.

Universitatea Craiova se va lupta cu Hapoel Beer Sheva din Israel pentru calificarea in grupele Conference League.

Primul meci e programat peste o saptamana in Banie. Returul va avea loc in Israel, pe 25 august.



Prima reactie a lui Radoi dupa debutul cu dreptul la Craiova