Universitatea Craiova

Premiera la Craiova: Universitatea lui Mititelu are planuri pentru un nou stadion (+Video)

Situatia unica in fotbalul romanesc, in care doua entitati lucreaza sa realizeze doua echipe diferite, dar cu acelasi nume, continua. Se merge mai departe. Universitatea Craiova are promis un nou stadion, dupa arena transparenta anuntat de Primarie luna trecuta. Adrian Mititelu a venit la conferinta de presa de luni cu planurile unui stadion pe care el doreste sa il faca pentru varianta sa a Craiovei. Iata si imaginile video de la conferinta de presa de luni.

Adrian Mititelu se gandeste sa construiasca un stadion de fotbal, la iesirea din oras, acolo unde el detine mai multe terenuri, anunta ziarul sau Editie.

"Am prevazut scandalul cu Olguta. Pe aceasta harta pe care o vedeti, sunt si terenurile de la Balta Craiovitei, pe care le detin. Pe aceasta harta, dupa cum vedeti, am prevazut loc pentru un stadion de 20.000 de locuri. Au fost atatia care m-au facut sarac, pentru ca eu am bagat milioanele de euro in fotbal, nu in afaceri, cum au facut altii", a declarat luni Mititelu.

La acest moment, doua entitati vor sa inscrie Universitatea Craiova in Liga 2.

Primul anunt de inscriere a fost din partea Primarului Craiovei, Olguta Vasilescu, cea care a luat in posesie stadionul Ion Oblemenco pentru Universitatea dandu-l afara pe Adrian Mititelu. Ea a spus ca echipa se va finanta cu fonduri publice, dar si cu ajutorul unei companii private al carei nume nu se cunoaste inca. Edilul Craiovei spune ca are lot, buget si va face cel mai frumos stadion din lume, fiind gata sa inscrie echipa pe locul oferit de FRF in Liga 2.

la cateva zile dupa acest anunt, Adrian Mititelu a reintrat in scena. Desi nu parea ca mai doreste si nici ca are forta sa tina echipa, el a afirmat luni ca are lot si antrenor pentru Universitatea Craiova in varianta sa, plus un plan de stadion.



Premiera la Craiova: Universitatea lui Mititelu are planuri pentru un nou stadion (+Video)