Universitatea Craiova

Pentru Papura calificarea in playoff nu e o realizare

Sursă foto: www.facebook.com/UCVOficial/

Corneliu Papura, antrenorul echipei Universitatea Craiova, considera ca accederea in playoff nu trebuie vazuta ca o reusita.

”Calificarea în play-off nu mi se pare o mare reuşită. Iar lupta pentru play-off este încă deschisă. Noi trebuie să fim concentraţi la fiecare meci, să tratăm fiecare meci cu determinare, cu agresivitate”, a spus Papura intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul oltenilor a vorbit si despre meciul cu Viitorul de la finalul acestei saptamani, partida programata duminica de la ora 20:00.

”Ne aşteaptă un meci dificil, între două echipe care se luptă pentru play-off. FC Viitorul este o echipă foarte bine organizată. Important este să ne mobilizăm, să ne concentrăm. Cu o victorie ne mărim şansele pentru play-off, atâta tot. Orice punct adus este plus, în primul rând important este să nu pierdem”, crede Papura.

Acesta si-a mai exprimat si speranta ca suporterii vor ajunge la o intelegere cu portarul Mirko Pigliacelli, italianul fiind acuzat ca a contribuit la debarcarea lui Victor Piturca.

”Sper să se împace cumva, să se întâlnească, să se pună de acord. Important este să ajungem la un consens şi să încurajăm Universitatea Craiova”, a mai spus Papura.



Pentru Papura calificarea in playoff nu e o realizare