Universitatea Craiova

Patru jucatori prezentati la Universitatea Craiova

Sursă foto: csuc.ro

Clubul Universitatea Craiova si-a prezentat, sambata, cele patru achizitii reusite pana acum in aceasta pauza competitionala.

Alexandre Barthe

Universitatea Craiova anunță suporterii că a ajuns la un acord cu fundașul Alexandre Barthe. Produs al academiei lui Saint Etienne, apărătorul francez s-a consacrat în fotbalul din Bulgaria. În tricoul formațiilor Litex Lovech și Ludogorets Razgrad, Barthe a curerit șase titluri naționale, trei Cupe și trei Super Cupe ale Bulgariei. Are 263 de meciuri la cel mai înalt nivel, între care 23 de partide în cupele europene. A evoluat ultima dată pentru Grasshoppers, în Superliga elvețiană.

Radoslav Dimitrov

Fundașul bulgar în vârstă de 28 de ani va îmbrăca tricoul Știința în următorii doi ani și jumătate. Dimitrov a evoluat în țara natală pentru formațiile Lokomotiv Plovdiv, Levski Sofia, Slavia Sofia și Montana, apoi a fost achiziționat de FC Botoșani. Pentru gruparea moldoveană a evoluat în 50 de partide în toate competițiile interne. Are totodată experiență internațională, jucând pentru botoșeneni în Europa League.

Pedro Mingote

Produs al academiei lui FC Porto, Pedro Mingote a îmbrăcat tricoul formațiilor Leiria, Naval, Ovarense, Dragoes, Moreirense și Lousada până în 2008, când a semnat cu Pandurii Târgu Jiu. Pentru formația gorjeană a evoluat timp de 8 sezoane, până în vara lui 2016, când a trecut la ASA Târgu Mureș. Cu 174 de partide în Liga 1, Mingote este portarul străin cu cele mai multe prezențe în campionatul românesc.

Stephan Draghici

Originar din Slatina, Drăghici (18 ani) este unul dintre vârfurile generației sale, fiind o prezență constanță la loturile naționale U18 și U19. A impresionat în amicalele din această vară, când s-a aflat în probe la Universitatea. El vine de la școala de fotbal Ardealul Cluj-Napoca.



Patru jucatori prezentati la Universitatea Craiova