Universitatea Craiova

Patronul CSU Craiova lamureste situatia: “Nu avem exclusivitate, orice echipa poate juca pe Oblemenco”

Mihai Rotaru, omul care sustine financiar echipa CSU Craiova, a lamurit situatia in ceea ce priveste dreptul exclusiv de folosire asupra noului stadion Ion Oblemenco din Banie.

“Universitatea Craiova nu are exclusivitate pe Ion Oblemenco. Se poate intampla orice fara sa ni se ceara acordul. Poate juca echipa nationala, pot juca grupe de juniori. Avem drept de folosinta prioritar si exclusivitate pe fotbalul profesionist. Din punctul nostru de vedere nicio echipa nu trebuie sa ne ceara dreptul sa joace pe noul stadion”, a spus Rotaru la Digi Sport.

Acesta a mai dezvaluit ca sezonul precedent echipa din Banie a dorit sa dispute ultimele meciuri din playoff pe Arena Nationala, insa s-a lovit de refuzul Primariei Bucuresti din dorinta protejarii gazonului pentru FCSB, echipa care isi disputa meciurile de acasa pe cel mai mare stadion al tarii.

Noul stadion din Craiova va fi inaugurat, vineri seara, printr-un amical pe care echipa locala de Liga 1, CSU Craiova, il disputa impotriva cehilor de la Slavia Praga.



Patronul CSU Craiova lamureste situatia: “Nu avem exclusivitate, orice echipa poate juca pe Oblemenco”