Universitatea Craiova

Ouzounidis isi critica dur jucatorii: “Nu accept sa renunti la meci. Mai bine punem echipa a doua cu FCSB”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Antrenorul grec Marinos Ouzounidis si-a criticat in termeni duri jucatorii dupa 1-3 pe teren propriu cu CFR Cluj, in etapa a 8-a din playoff-ul din CASA Liga 1.

“Nu am fost agresivi, am pierdut toate mingile... Daca ei cred ca daca vor castiga finala cupei totul e OK, fac o mare greseala. Nu e o performanta dupa modul in care au jucat azi.

“Avem o echipa buna si intr-o saptamana am distrus totul. De ce? Astept aceste explicatii din partea jucatorilor mei! In conditiile de fata, e mai bine sa pun pe teren echipa a doua in meciul cu FCSB. Ce e asta? Sa vad asta inca o data? Nu accept asta. Nu e echipa mea, nu e stilul meu. Nu pot sa inteleg cu au renuntat la lupta, chiar daca scorul putea fi 10-0. E de necrezut!

“Nu accept sa renunti la meci. In acest moment, acestia sunt jucatorii pe care ii avem. Sunt dezamagit si de jucatorii cu experienta, ei trebuie sa ajute echipa. Daca jucam asa, e bine sa punem echipa a doua”, a spus tehnicianul grec al Universitatii Craiova.

Calificata in finala Cupei Romaniei, Craiova lui Mihai Rotaru risca sa piarda locul trei in campionat, pozitie amenintata de Sepsi Sf.Gheorghe.



Ouzounidis isi critica dur jucatorii: “Nu accept sa renunti la meci. Mai bine punem echipa a doua cu FCSB”