Universitatea Craiova

Oltenii sunt pregatiti pentru finala cu Gaz Metan

Universitatea Craiova joaca duminica seara la Pitesti meciul decisiv pentru accederea in playoff contra celor de la Gaz Metan Medias, o contracandidata directa la clasarea in primele sase.

"Ne așteaptă un meci cât o finală pe care o vom câștiga pentru a ne menține locul în play-off. Suntem concentrați la cel mai înalt nivel pentru a tranșa în favoarea noastră jocul. Suntem hotărâți, avem ambiție pentru a câștiga acest joc", a spus antrenorul Gheorghe Mulțescu intr-o conferinta de presa.

"Este cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Niciodată, ca tehnician, nu am pierdut patru meciuri la rând. Mediașul este o echipă harnică, bine articulată, cu jucători tari din punct de vedere fizic, dar și cu unii jucători tehnici, de viteză în ofensivă", a adaugat antrenorul Stiintei.

Despre meciul cu Gaz Metan Medias a vorbit si mijlocasul Alexandru Baluta in opinia caruia prezenta Craiovei in playoff este mai importanta decat o eventuala convocare a sa la echipa nationala.

"Este un meci de totul sau nimic. Vom da totul în acest meci, trebuie să arătăm pe teren că merităm să fim în play-off. Putem scrie istorie, putem duce echipa acolo unde-i este locul. Pentru mine este mult mai important să ne clasificăm în play-off decât să fiu convocat la națională", a spus mijlocasul oltenilor.



Oltenii sunt pregatiti pentru finala cu Gaz Metan