Universitatea Craiova

Oltenii nu renunta la titlu

CS Universitatea Craiova a fost serios scuturata de CFR Cluj in a 2-a etapa din playoff, dar cu toate acestea antrenorul Gheorghe Multescu este de parere ca formatia sa nu si-a spus inca ultimul cuvant in lupta pentru titlul din Liga 1.

"Nu are sens să vă spun cât de important este meciul de joi. Întâlnim liderul campionatului, o echipă formată în majoritate din tineri crescuți la Academia lui Hagi, care joacă de mult timp împreună, iar acum s-au maturizat, au căpătat experiență. Noi trebuie să stăm bine fizic, să abordăm o partitură care să ne permită să luăm punct sau puncte. Dacă batem la Viitorul și Steaua reintrăm în lupta pentru titlu", a spus Multescu intr-o conferinta de presa.

Probleme de lot

Craiova nu va putea miza pe Andrei Ivan in atac dupa cartonasul rosu primit cu CFR Cluj, dar Multescu are dureri de cap si in ceea ce priveste compartimentul defensiv.

"Marea problemă în privința accidentărilor este în compartimentul defensiv, unde nu putem conta pe Barthe și Popov. Totodată, Dumitraș nu este pregătit complet pentru a duce 90 de minute, dar poate reprezenta o soluție în caz de forță majoră. Până la ora jocului încercăm să remediem problemele din apărare care depind de noi", a adaugat Multescu.



Oltenii nu renunta la titlu