Universitatea Craiova

Oltenii s-au reunit cu gandul la titlu

Sursă foto: csuc.ro

CS Universitatea Craiova a strans randurile, miercuri, la Sala Polivalenta din oras, iar jucatorii sunt optimisti in privinta sanselor la titlu.

Popescu, Vlad, Briceag, Dumitraș, Kelic, Popov, Vlădoiu, Gustavo, Mateiu, Screciu, Drăghici, Bancu, Manea, Petre, Zlatinski, Băluță, Măzărache, A. Popescu, Markovic au fost jucătorii prezenti la reunirea lotului, anunta site-ul oficial al oltenilor.

Fotbalistii Calancea, Nuno Rocha, Madson, Kay, Acka și Rambe vor face joncțiunea cu lotul alb-albastru mâine, la București, în vederea plecării în cantonament.

"Titlul nu reprezintă un vis imposibil pentru Universitatea Craiova, dacă îți dorești ceva șansele de a se împlini cresc. Vrem să facem un retur mai bun decât prima parte a campionatului. Asta înseamnă un plus de responsabilitate, de echilibru", a declarat presedintele Marcel Popescu.

Si jucatorii vor titlul

La randul sau, atacantul Andrei Ivan a spus: "Îmi doresc să preiau și banderola, dar asta va decide domnul Mulțescu și băieții. Până atunci mi-aș dori să iau Cupa și campionatul cu Universitatea Craiova. Ar fi cadoul perfect pentru mine".

Despre posiblitatea obtinerii titlului in acest sezon a vorbit si Alexandru Mateiu.

"Vrem să ne clasăm cât mai sus, să scoatem maxim din fiecare meci. Important este să intrăm în play-off, apoi ne gândim și la titlu. Nu este un vis imposibil, avem un lot bun, iar dacă vom aborda fiecare meci la victorie avem șanse și la locul 1", a spus Mateiu.



Oltenii s-au reunit cu gandul la titlu