Universitatea Craiova

Oltenii il ataca dur pe Becali

Sursă foto: csuc.ro

Oficialii de la CS Universitatea Craiova au reactionat prin intermediul unui comunicat la acuzatiile formulate de Gigi Becali pe marginea meciului de campionat cu Viitorul.

"Cu toate că a depășit de mult timp limita bunului simț, nu o să răspundem derapajelor unui om căruia, într-o societate civilizată, nu i s-ar permite să se manifeste în spațiul public. Din păcate, acest individ a devenit „filonul de aur“ al mass-media din Romania. Nu vom răspunde nici oficialilor unei echipe, FCSB, care în anul 2003 au ocupat abuziv locul în Liga 1 al unei echipe de tradiție, Steaua București, încercând să le fure stema și istoria. Nu putem însă să ignorăm amploarea pe care au luat-o în spațiul public discuțiile despre meciul Universitatea Craiova - Viitorul, mai exact despre politica și strategia Universității Craiova în privința abordării sfârșitului de campionat, pregătirii meciului din Cupa României, pregătirii noului sezon și nu în ultimul rând de formare și promovare a jucătorilor din Academia clubului", se arata in comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova.

"Observăm cu surprindere că nimeni nu s-a mai indignat la debutul lui Vlad Screciu în Liga 1, la 16 ani, 8 luni și 19 zile, într un meci cu FCSB, fiind primul jucător născut după anul 2000 care a evoluat în principala competiție din România. Nimeni nu s-a indignat când în meciul tur cu Viitorul a jucat și a contribuit la golul victoriei Jovan Markovici, aflat la al doilea meci în Liga 1, jucător care a debutat în tricoul Universității la 15 ani și 9 luni în Cupa României. Nimeni nu s a indignat când Andrei Ivan a debutat si a marcat în Liga 1 la 17 ani și 7 luni, într-un meci cu FCSB, în Ghencea. De ce nu a fost Ivan titular? Simplu, avea deja 3 galbene și la al 4-lea risca să nu joace cu FCSB", au mai scris cei de la Craiova in comunicatul lor.

Gigi Becali s-a declarat deranjat de atitudinea celor de la Craiova de a folosi mai multi tineri jucatori in meciul cu Viitorul. Patronul Stelei a mai povestit ca Andrei Ivan a fost introdus in minutul 46 dupa ce i-ar fi amenintat pe sefii Craiovei cu reclamatia la DNA.



Oltenii il ataca dur pe Becali