Universitatea Craiova

Obiectiv indraznet pentru Victor Piturca la Craiova

Fostul selectioner Victor Piturca a fost anuntat, joi, drept noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova, cu atributii extinse la nivelul clubului.

"Pentru mine obiectivul este unul singur: câștigarea campionatului și accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 - 5 jucători valoroși, dar obiectivul meu acesta este: câștigarea campionatului pentru că suporterii Universității asta așteaptă de la echipă și implicit de la mine", a declarat Victor Piturca pentru site-ul oficial al gruparii din Banie.

"Mă voi ocupa de tot ce înseamnă echipa de fotbal. Am discutat cu acționarii echipei, oameni foarte deschiși care își doresc, la fel de mult ca mine, ca lucrurile să mergă bine la echipă și să câștigăm campionatul. Din acest motiv au și apelat la serviciile mele", a mai spus Piturca.

Acesta a mai spus ca din staff-ul sau isi doreste sa faca parte si Corneliu Papura, cel care a condus pana acum echipa.

De asemenea, Piturca a mai declarat ca nu si-a dorit o revenire in fotbalul romanesc, dar ca proiectul de la Craiova l-a convins sa o faca.

"Sincer nu doream să revin în fotbalul românesc în acest moment. Poate peste câțiva ani. Îmi doream să rămân în țările din Golf, însă a fost acel proces cu fostul meu club care a durat foarte mult. Am preferat să stau o perioadă și timpul a trecut. Am avut oferte, atât din țară cât și din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universității Craiova am acceptat imediat deoarece mereu ambiția mea a fost de a face performanță cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova", a adaugat Piturca.Obiectiv indraznet pentru Victor Piturca la Craiova