Universitatea Craiova

Obiectiv de vis pentru italianul Mangia la Craiova

Tehnicianul Devis Mangia a fost prezentat oficial, luni, in postul de antrenor principal al CS Universitatea Craiova, prima echipa din Romania care va debuta in viitorul sezon al cupelor europene.

"Obiectivul principal va fi acela de a ne cunoaște foarte bine, de a ne clasa pe unul dintre primele trei locuri și știm foarte bine că un obiectiv important este Cupa României. De asemenea, vom încerca cu toate forțele noastre să intrăm în grupele UEFA Europa League", a spus Mangia.

Acesta a dezvaluit si componenta staff-ului tehnic pe care se va baza la CS Universitatea Craiova.

"Staff-ul va fi compus astfel: antrenor secund Adrian Iencsi, va mai fi încă un altul italian ce va fi ales în următoarele zile, preparatorul fizic Cornel Blejan și un altul italian. Antrenor cu portarii va fi Cătălin Mulțescu, iar persoana care se va ocupa de analize va fi Cornel Papură", a anuntat italianul de la carma Stiintei.

Craiova se reuneste marti, iar joi echipa va pleca in cantonamentul din Austria unde presedintele Marcel Popescu vrea sa aduca 2-3 jucatori.

"Probabil că în Austria vor ajunge unul sau doi jucători. Sub aspect fizic vor veni toți pregătiți, iar conceptul pe care îl avem la club împreună cu Devis este unul singur: nu vom aduce de dragul de a aduce și a fi cantitate, ci calitate. Un jucător străin care vine trebuie să fie titular", a spus Popescu.

 



Obiectiv de vis pentru italianul Mangia la Craiova