Universitatea Craiova

Neagoe laudă portarul Farului: ”A fost cel mai bun”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova n-a reușit să treacă de reduta Farului, deși oltenii au evoluat o repriză întreagă cu un jucător în plus pe teren.

Echipa din Bănie a scos doar un 1-1 care o păstrează cu șanse teoretice în lupta pentru cupele europene.

”Acel gol stupid, pe care nu pot să îl descriu, a venit pe o greșeală a noastră. În rest, nu am fost în stare să înscriem. Iarăşi portarul echipei adverse a fost cel mai bun jucător al meciului.

”Am făcut mari portarii adversarelor, am făcut ca portarii echipelor adverse să fie de echipă naţională. Scuffet nu e român, el nu poate, dar Târnovanu, Moldovan şi Aioani pot să ajungă la echipa naţională. I-am făcut mari.

”Facem greşeli în continuare. Sunt mulţumit că ne dominăm adversarii, ne creăm foarte multe ocazii de a marcat, dar când pierdem de maniera asta puncte, nu este de ajuns.

”Trebuie să fim mai concentraţi şi să marcăm goluri. În această seară am fost echipa mai bună şi meritam să câştigăm. Echipa a arătat bine, este în creştere evidentă”, a spus Neagoe cu meciul cu Farul, liderul campionatului.

Andrei Ivan a egalat din penalty pentru Universitatea Craiova, după ce Mateus Santos deschisese scorul în prima repriză după o eroare a lui Vlădoiu de care a profitat Alibec.

Același Alibec avea să fie eliminat cu roșu direct în prelungirile primei reprize, pentru o lovitură cu cotul în ceafa lui Vlădoiu, un gest regretat apoi de atacantul Farului.



Neagoe laudă portarul Farului: ”A fost cel mai bun”