Universitatea Craiova

Multescu sub amenintare la meciul cu Dinamo: "Mi-au transmis sa nu mai calc in Craiova"

Gigi Multescu, omul care a readus-o pe Universitatea Craiova in lupta pentru titlu in acest sezon, a fost amenintat inaintea meciului cu Dinamo prin prisma trecutului sau in alb si rosu.

"Am avut o presiune foarte mare, am mai fost si amenintat ca daca nu castig cu Dinamo sa nu mai calc in Craiova. Chestia asta a facut ca bucuria si gustul victoriei sa fie mai mare. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu castigam, cred ca trebuia sa plec. N-am spus nimanui si am tinut-o pana la meci, iar acum m-am descatusat. Era presiunea ca am fost la Dinamo si lumea credea ca...Pai eu am batut pe Dinamo cand eram la Jiul pe timpul celalalt, cand era o presiune. I-am batut cu Jiul, cu Sportul, cu Petrolul, cu Astra, ce sa mai demonstrez? Sunt la sfarsit de cariera si vreau sa ma bucur de niste realizari", a spus Multescu dupa meci.

"Cred ca am dominat mult din meci, in afara de ultimele 7-8 cand era normal sa conservam jocul. N-am vrut sa mai riscam, pentru ca dupa 1-0 am riscat si in loc sa facem 2-0 sau 3-0 am luat un gol dupa o greseala in lant. Pentru mine e foarte important ca echipa sa joace ofensiv, sa joace la victorie. Mai e mult de jucat si noi trebuie sa luam meci cu meci. Deocamdata mai avem de indreptat unele lucruri sa avem siguranta rezultatului", a adaugat tehnicianul Universitatii Craiova.

Stiinta s-a impus cu 2-1 in fata lui Dinamo si se apropie la trei puncte de Steaua in ierarhia Ligii 1 dupa 12 etape.



Multescu sub amenintare la meciul cu Dinamo: "Mi-au transmis sa nu mai calc in Craiova"