Universitatea Craiova

Multescu: "Meritam sa castigam, stelistii gafaiau in repriza a doua"

Gigi Multescu considera rezultatul meciului cu Steaua ca fiind injust si acuza arbitrajul lui Radu Petrescu.

“Am crezut foarte mult in acest meci si cred ca meritam sa castigam. Am inceput mai greu, atacul nostru a fost in urma cu o viteza si fara precizie. Dupa ce am primit gol am urcat in presiune, am dat un gol frumos, apoi in repriza a doua am dominat 90 la suta meciul. Steaua are jucatori valorosi, dar in a doua repriza gafaiau. Ma rog, nu e treaba mea”, a comentat Multescu dupa meci.

“Meciul acesta l-am mai vazut si la Timisoara cu greseli de arbitraj impotriva noastra. Inimaginabil ce s-a intamplat la Acka, a fost 20 cm in afara terenului. Noi am avut penalty neacordat la Nuno Rocha, jucator tinut de tricou. Suntem carne de tun echipele mai mici. Toti adversarii Stelei suntem dezavantajati. Sper sa facem ceva”, a adaugat antrenorul Universitatii Craiova.

La randul sau, atacantul Andrei Ivan a spus: "Doar cu arbitrii ne puteau invinge. Am inteles ca la primul lor gol a fost offside, apoi un penalty inexistent. Au luat cei mai buni jucatori din Romania si s-a vazut".

Fundasul Bogdan Vatajelu a avut un discurs diferit de al colegului sau: "Am pierdut pe mana noastra. M-am certat si eu cu domnul Radu Petrescu in timpul meciului. M-a ignorat, dar in proportie mare din cauza noastra am pierdut astazi. Inca nu suntem pregatiti sa luptam pentru titlu si imi asum ce spun".



Multescu: "Meritam sa castigam, stelistii gafaiau in repriza a doua"