Universitatea Craiova

Multescu inaintea meciului cu Astra: "M-as multumi cu un egal"

Universitatea Craiova deschide playoff-ul in deplasare cu Astra Giurgiu, echipa de pe locul al treilea si care vine dupa opt victorii la rand in campionat.

Gheorghe Multescu, antrenorul juvetilor, este constient de dificultatea meciului de sambata seara (20:30) si spune ca s-ar multumi si cu un egal.

"Va fi unul dintre cele mai grele meciuri ale acestui sezon, având în vedere că Astra are cel mai echilibrat lot şi vine după o perioadă fastă, cu 24 de puncte din tot atâtea posibile. M-aş mulţumi şi cu un egal. În economia play-off-ului fiecare punct contează. Este bine să adunăm puncte în fiecare meci", a declarat Multescu intr-o conferinta de presa.

Unu la unu cu Sumudica

Multescu a glumit si cu privire la intalnirea cu Marius Sumudica anticipand un eventual duel unu contra unu cu tehnicianul campioanei Astra Giurgiu.

"Nicio partidă nu va semăna cu alta, fiecare are istoria ei. Dacă aş juca eu cu Şumudică 1 contra 1 probabil că m-ar bate, pentru că este mai verde ca mine. Eu trebuie să pregătesc echipa să găsească antidotul să ne întoarcem cu ceva din această deplasare", a mai spus tehnicianul Craiovei.



Multescu inaintea meciului cu Astra: "M-as multumi cu un egal"