Universitatea Craiova

Multescu, in transa dupa infrangerea cu Dinamo

Gheorghe Multescu crede ca Universitatea Craiova ar fi meritat un punct cu Dinamo si arata cu degetul spre arbitrul Istvan Kovacs care, in opinia sa, a tolerat jocul dur al “cainilor” in debutul meciului.

“Cred ca a fost meciul cu cel mai dinamic ritm din tot campionatul. Am primit doua goluri si am fost nevoit sa fac o schimbare tactica, nu mai avea rost sa tinem doi mijlocasi defensivi. Ratarile ne-au privat de cel putin un punct”, crede Multescu.

“Arbitrul a fost total pe dinafara in primele 30 de minute si a lasat jocul dur al echipei Dinamo. Meritam cel putin un punct, desi puteam sa intoarcem si jocul. Sper final a fost bataie de joc totala, i-a lasat sa traga de timp, sa faca ce-au vrut”, a mai spus antrenorul Craiovei.

Griji pentru playoff

“Nu mai sunt ingrijorat, acum sunt in transa. Mai am o etapa sa castig si sa intru in playoff, ce mai conteaza ca am pierdut trei meciuri?”, a mai declarat Multescu.

Acesta mai spune ca nu este multumit de comportamentul unora dintre jucatorii sai si l-a dat examplu pe Kelic, schimbat la pauza meciului cu Dinamo.

“Din pacate unii dintre jucatori nu se comporta cum trebuie si au inceput sa ma dezamageasca. La pauza am vrut sa-l schimb pe Mazarache cu Nuno Rocha, dar domnul Kelic a spus ca-l doar genunchiul si a trebuit sa schimb totul. Scoate-l pe ala, baga-l pe ala. S-a enervat Rocha, asta e”, a povestit Multescu.



Multescu, in transa dupa infrangerea cu Dinamo