Universitatea Craiova

Multescu despre meciul cu Steaua: “Ca si cum ar fi ultimul”

Gheorghe Multescu, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a prefatat, joi, intr-o conferinta de presa derby-ul de sambata cu Steaua, ora 20:00, in etapa a 24-a din Liga 1.

Un meci pe care Multescu il trateaza cu maxima responsabilitate si de aceea le-a cerut jucatorilor sai sa se gandeasca la duelul cu Steaua ca la ultimul joc din carierele lor.

“Este un meci important pentru toata suflarea fotbalistica din Olteni. Vrem sa ramanem echilibrati si  ne pregatim cu dorinta de a face un joc consistent, solid. Nu vreau ca acest meci sa fie cu ura, pentru ca noi trebuie sa construim. Am uitat de infrangerea de la Botosani, pentru ca este prea importanta partida cu Steaua”, a spus Multescu.

Tehnicianul echipei din Banie a anuntat ca are intreg lotul de jucatori la dispozitie si ca nu sunt probleme de sanatate, dar cu toate acestea sunt posibile modificari in primul 11.

“E posibil sa apara schimbari si pentru a avea alternative am facut cateva modificari in timpul antrenamentelor. Trebuie sa ne concentram si sa plecam de la ideea ca e ultimul meci din cariera noastra de fotbalisti”, a adaugat Multescu.

Acesta a mai spus ca s-ar multumi si cu egalul in partida de sambata seara: “Orice punct castigat este foarte bun”.

Meciul Universitatea Craiova – Steaua va fi live text pe onlinesport.ro sambata seara de la 20:00. 

Partida are loc pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin.



Multescu despre meciul cu Steaua: “Ca si cum ar fi ultimul”