Universitatea Craiova

Multescu despre meciul cu Dinamo: "Vom face tot ce este omeneste posibil pentru a castiga"

Oltenia fierbe in asteptarea meciului cu Dinamo de luni seara, partida care din motive ce tin de infrastructura se va disputa la Turnu Severin. Chiar si asa se anunta un stadion plin de suporteri ai alb-albastrilor, iar antrenorul Gigi Multescu promite un joc solid contra "cainilor".

"Este un meci cu implicatii in zona superioara a clasamentului, e important in lupta pentru podium. Intalnim un adversar puternic, care s-a intarit in ultima perioada, aducand doi jucatori valorosi, pe langa Rotariu, Nistor sau Lazar. Noi suntem in perioada de consolidare a jocului ofensiv, pe care ni-l dorim mai eficient", a spus Multescu la conferinta de presa de vineri, anunta site-ul oficial al Universitatii Craiova.

"Va fi o lupta incinsa, pe care suporterii asteapta sa o castigam. Iar noi promitem sa facem tot ceea ce este omeneste posibil pentru a le indeplini dorinta. Vor vedea un joc solid al nostru, cu combativitate dusa la limita sacrificiului. Baietii sunt pregatiti si dornici sa faca un meci bun. Avem un singur gand: sa ne vedem suporterii multumiti la final!", a adaugat tehnicianul juvetilor.

La randul sau, mijlocasul Nicusor Bancu a facut apel la suporterii Stiintei de pretutindeni pentru a veni la meciul cu Dinamo.

"Imi doresc sa vina suporterii nu doar din Severin si Craiova, din toate colturile tarii, inclusiv din Slatina mea, sa fie alaturi de Stiinta", a spus Bancu.

Brazilianul Madson crede ca meciul dintre Universitatea Craiova si Dinamo este de departe derby-ul campionatului si are asteptari mari de la aceasta partida.

"Sunt de trei ani la Craiova, normal ca stiu ce inseamna un meci cu Dinamo. Este derby de Romania. A fost frumos anul trecut cand am invins cu 3-0", a declarat Madson.

Meciul Universitatea Craiova-Dinamo va fi live text pe onlinesport.ro luni seara de la 20:30.



Multescu despre meciul cu Dinamo: "Vom face tot ce este omeneste posibil pentru a castiga"