Universitatea Craiova

Multescu despre infrangerea Craiovei cu Pandurii: "A fost sinucidere in direct"

Gheorghe Multescu a debutat cu o infrangerea amara in deplasare la Pandurii, amara prin prisma golului primit la ultima faza a meciului de o echipa Universitatea Craiova care a dominat finalul de meci si chiar putea castiga daca judecam dupa numarul ocaziilor.

“A fost sinucidere in direct. Ce pot sa spun mai mult decat atat? A vazut toata lumea. Ce explicatii sa dau sau ce sa analizez? Eu nu inteleg nimic din ce se intampla. In loc sa atacam la poarta lor, noi dam pasa invers. S-a schimbat putin jocul nostru dupa ce au intrat Nuno Rocha, Rambe si Surugiu, am zis sa deschidem flancul, ca ei s-au blocat... Ne-am inscris singuri golurile si am ratat multe ocazii. Si ce daca am fost mai ofensivi si am stat mai mult in terenul lor si am avut actiuni mai multe, daca iti dai singur goluri?", a spus Multescu la conferinta de presa de dupa meci.

Tehnicianul instalat in aceasta vara la Craiova nu si-a ascuns supararea fata de jucatorii sai.

“Ce sa fac, m-am descurcat cu ce am putut si cu ce a fost la echipa. Eu sunt pur si simplu stupefiat. Am antrenat altceva, am vorbit altceva si pe teren am vazut altceva. Si-au pierdut capul, emotii, e prima etapa si trebuie sa vorbesc cu ei. Cu toate astea, asa cum a fost, greu, am dus jocul in fata, dar au fost niste ratari incredibile si niste executii... Era bine sa fi fost egal, ca era un punct in deplasare, dar asa nu ne-am ales cu nimic”, a mai spus Multescu.

CS Universiatea Craiova a pierdut, cu 1-2, in deplasare contra celor de la Pandurii in prima etapa a noului campionat de Liga 1. Herea si Hora au marcat pentru gorjeni dupa gafe monumentale in apararea juvetilor. Nuno Rocha punctase din lovitura de la 11 metri pentru Craiova.

sursa foto: csuc.ro



Multescu despre infrangerea Craiovei cu Pandurii: "A fost sinucidere in direct"