Universitatea Craiova

Adrian Mititelu nu uita si nu iarta. Intrare prin alunecare la Victor Piturca

Victor Piturca a surprins la conferinta de presa prin care a fost instalat la Craiova printr-o declaratie de pace pentru Adrian Mititelu.

Noul antrenor al echipei de prima liga din Banie a lansat invitatia ca si echipa lui Adrian Mititelu, Craiova din Liga 3, sa joace pe noul stadion "Ion Oblemenco".

Pe Mititelu invitatia lui Piturca l-a lasat mai degraba rece, trezindu-i si amintiri nu tocmai placute de la ultima lor colaborare in urma cu noua ani.

Atunci cei doi bateau palma pentru un proiect grandios, dar care s-a rasuflat dupa doar cateva etape si Piturca pleca din Banie cu mare scandal, acuzandu-l pe Mititelu ca ii este dator pentru banii "injectati" la echipa.

Acum, Mititelu raspunde taios la apelul manifest pe care Piturca l-a facut pentru celelalte cluburi din Liga 1 in vederea opozitiei fata de regula U21.

"Din punctul meu de vedere e o regula foarte buna si Federatia trebuie sa fie apreciata pentru. Au alte defecte si greseli, dar administratia Burleanu a facut un lucru bun", a spus Mititelu pentru gsp.ro

"Dar dezafilierea Universitatii Craiova, preluarea jucatorilor de mare perspectiva, inscrierea unei institutii comerciale direct in Liga 2 sunt legale?", a mai spus Mititelu, cu trimitere directa la aparitia in fotbalul romanesc a actualei echipe din prima liga a Craiovei.



Adrian Mititelu nu uita si nu iarta. Intrare prin alunecare la Victor Piturca