Universitatea Craiova

Mititelu dupa pierderea procesului cu FRF si LPF: "O decizie miseleasca"

Sursă foto: Facebook.com

Adrian Mititelu a reactionat in mediul online dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a achitat, joi, pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir in dosarul dezafilierii FC Universitatea Craiova in urma cu patru ani.

"O decizie miseleasca criminala si total nedreapta! In Romania europeana justitia este doar o iluzie ! Am luptat 6 ani de zile impotriva acestei organizatii criminale cu speranta ca totusi se face dreptate..! Am fost, se pare, un naiv! Magistratii care astazi au luat o astfel de decizie vor purta aceasta uriasa povara toata viata! In plina democratie mi-a fost confiscata o societate in care am investit zeci de milioane de euro! Oricum, vreau sa stiti ca am facut tot ce este posibil omeneste pentru a aduce clubul inapoi dar din pacate n-am reusit. Peste ani, probabil foarte multi, se va face dreptate intr-un final insa pana atunci vor fi multe suferinte .... Regret enorm ca v-am dezamagit!", a scris Adrian Mititelu pe contul sau de Facebook.

Mititelu spera la condamnarea lui Sandu si Dragomir, la recuperarea prejudiciului si anunta cu putin timp in urma revenirea FC Universitatea Craiova in fotbalul romanesc chiar in aceasta vara direct in Liga 2.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 11 13 26
2 Steaua 11 9 22
3 Astra 11 9 22
4 Craiova 11 8 22
5 Botosani 11 6 20
6 Timisoara 11 0 17
Mititelu dupa pierderea procesului cu FRF si LPF: "O decizie miseleasca"