Universitatea Craiova

Marius Sumudica tentat sa antreneze Craiova: ”O echipa care mi s-ar potrivi”

Sursă foto: https://twitter.com/sporagcom/

Antrenorul Marius Sumudica este dorit pe banca tehnica a Universitatii Craiova, iar acesta n-ar refuza o astfel de oferta.

”In momentul de fata eu sunt sub contract si mi-e cam greu sa vorbesc. Mai am un an si jumatate la Gaziantep. Chiar ieri am fost votat cel mai bun antrenor strain din acest oras, devansandu-l printre altii si pe Zenga.

”Exista niste prieteni comuni ai mei si ai domnului Rotaru care fac pressing pe tot terenul, si forteaza o discutie. Craiova pentru mine este o echipa frumoasa. Am fost la nunta lui Gaman si toata lumea ma oprea prin oras sa ma roage sa antrenez. E o echipa care mi s-ar potrivi, caracterului meu. Exista o chimie intre suporteri, oras, patron, dar nu putem avansa deocamdata. La mine exista o clauza, nu pot pleca asa usor. Am prelungit pentru inca un an (iulie 2021). E de luat in calcul, dar in momentul de fata este foarte greu de realizat”, a declarat Marius Sumudica la Digi Sport.

Craiova a ramas fara antrenor dupa despartirea de Victor Piturca la inceput de an.

Echipa a plecat in cantonamentul de iarna avandu-l drept interimar pe Corneliu Papura, cel care a mai condus destinele Stiintei dupa plecarea lui Devis Mangia pe finalul sezonului anterior si pana la instalarea lui Piturca in septembrie 2019.

Numele lui Cosmin Contra este de asemenea vehiculat pentru preluarea Craiovei, dupa ce Edi Iordanescu a spus pas ofertei oltenilor.



Marius Sumudica tentat sa antreneze Craiova: ”O echipa care mi s-ar potrivi”