Universitatea Craiova

Marcel Popescu: “Ne jucam sansa cu Milan”

CS Universitatea Craiova revine in Europa si va intalni una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul continental, AC Milan, iar presedintele Marcel Popescu spune ca echipa din Banie isi va juca sansa pana la capat.

“Aparent este o tragere defavorabila, aparent. Consider ca toate echipele erau extrem de puternice. Avem un avantaj ca in Italia n-a inceput campionatul. Singurul regret este ca nu putem primi Milanul pe noul stadion. Ar fi fost o inaugurare de exceptie. Craiova se intoarce in Europa pe San Siro cu un antrenor italian provenit din Coverciano si recomandat de marele Sacchi, cel care a construit Milanul modern”, a declarat Popescu.

Devis Mangia cunoaste Milanul mai bine ca alte competitoare. Cred ca multi craioveni vor merge la Milano, sunt curse zilnice de pe aeroportul din Craiova. Ne vom juca sansa si cred ca este un examen important care ne poate aduce consacrarea europeana foarte rapid”, a adaugat oficialul clubului din Banie.

CS Universitatea Craiova va juca prima mansa la Drobeta Turnu Severin in 27 iulie, urmand ca dupa o saptamana returul sa fie programat pe San Siro.

“Daca vom ajunge in grupe, meciurile le vom juca pe Arena Nationala. Pana in playoff putem juca la Severin”, a mai spus Popescu.

Craiova n-a mai jucat in cupele europene din 2001, cand era eliminata in turul 2 al defunctei Cupa UEFA-Intertoto de cehii de la Synot (2-3 in deplasare si 2-2 pe teren propriu).



Marcel Popescu: “Ne jucam sansa cu Milan”