Universitatea Craiova

Lumea fotbalului il plange pe Ilie Balaci

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Cele mai reprezentative personaje din fotbalul romanesc au reactionat dupa ce Ilie Balaci a incetat din viata, duminica dimineata, la varsta de 62 ani.

“Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihneşte-te în pace, Ilie Balaci!”, a fost reactia lui Gheorghe Hagi pe contul sau de Facebook.

“Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor. Zbor lin, înger al Universităţii!”, a scris Gheorghe Popescu pe Facebook.

"FCSB exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, "Prinţule"!", au scris si cei de la FCSB pe contul lor oficial.

“A fost un jucator de nivel mondial. Sunt socat si suprins. In meseria pe care am avut-o noi toate s-au strans si e un avertisment pentru noi toti. Imi pare foarte rau pentru el si pentru familia lui, pentru fotbalul romanesc”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Acesta a evocat si un moment in care a avut un diferend cu Ilie Balaci la echipa nationala.

“Eu am tinut foarte mult la el, dar am avut si un diferend cu el odata, pentru ca era poate un pic mai egoist. Din pacate s-a accidentat si nu a mai putut fi la turneul final. Il consider unul dintre cei mai mari alaturi de Hagi si Dobrin”, a adaugat Lucescu.

Despre Ilie Balaci a vorbit si Cornel Dinu.

“Era un jucator de exceptie. Si acum este greu sa mai gasesti un jucator de inteligenta, capacitatea lui Ilie de a dribla, de a pune geniu in actiunile sale. De el ma leaga o prietenie sincer, pentru ca noi ne respectam atunci, ne luptam in teren unii cu altii, dar exista un respect intre noi, care acum au disparut”, a spus Dinu la Digi 24.

“A fost un tip care avea sarm, avea inteligenta, avea expresie. Era un tip, ca orice roman cu personalitate, ca orice om inteligent, care nu suporta prostii si mai lua foc. Poate si de aceea a luat calea exilului in strainatate”, a adaugat Dinu.

"Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fii uitat niciodată! Dor şi durere!", a scris Adrian Mutu pe Facebook.



Lumea fotbalului il plange pe Ilie Balaci