Universitatea Craiova

Lista scurta pentru postul de antrenor la Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/csmioveni.ro/

Echipa CS Universitatea Craiova a ramas fara antrenor dupa demisia lui Corneliu Papura, iar conducerea are misiunea de a gasi in cel mai scurt timp un inlocuitor.

Pe lista scurta a lui Mihai Rotaru se afla nume precum Edi Iordanescu, Cosmin Contra si Eugen Neagoe.

Potrivit publicatiei Fanatik.ro, Neagoe are cele mai mari sanse de a fi instalat antrenor principal la Craiova.

“Eu o sa vin maine (n.r. - vineri) la Craiova, dar vin la familie, dar nu sa semnez. Mai mult nu pot sa spun.

“Am spus insa mereu ca sufletul meu este alaturi de Universitatea Craiova”, a declarat Eugen Neagoe pentru sursa de mai sus.

Fost component al Craiovei, Neagoe a antrenat ultima oara in Liga 1 pe Hermannstadt.

Neagoe a mai pregatit Craiova in trei randuri, ca principal in 2005, 2009 si ca secund al lui Victor Piturca in sezonul 2010/2011.

"Domnul Papura si-a dat demisia, noi am fost extrem de socati, foarte tristi, foarte suparati, nu am luat in calcul aceasta varianta. Din pacate s-a intamplat. Nu schimba nimeni antrenorul in plina epidemie si pe ultimele opt etape, la sfarsitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap sa-l schimbam pe Corneliu Papura", a confirmat Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1, la postul Pro x.

"Este greu de crezut ca in mai putin de doua, trei zile pot sa bat palma cu cineva, in conditiile de negociere pe contract, deci udeva la patru zile e realist", a mai spus Rotaru.Lista scurta pentru postul de antrenor la Craiova