Universitatea Craiova

Indepartarea lui Devis Mangia invaluita in mister. Nimeni din club nu se astepta la asta!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

In pofida celor patru meciuri consecutive fara victorie la Craiova, indepartarea lui Devis Mangia i-a surprins pana si pe oamenii din conducerea clubului U Craiova 1948 CS.

“Noi nu aveam nicio intentie sa-l chemam pe Devis la vreo analiza dupa acest playoff. Singura chestie care a fost, Devis s-a intalnit cu Rotaru in aceasta dimineata pentru a avea o discutie. In urma discutiei s-a ajuns la rezilierea amiabila a contractului. Ei doi sunt singurii care pot explica ce s-a intamplat. Probabil a fost o intelegere intre ei”, a spus Sorin Cartu, presedintele Craiovei, la Digi Sport.

“Nimeni din club nu s-a asteptat la rezilierea lui Devis si instalarea lui Cornel. Eu venisem la club si chiar am deschis discutia. Ii spuneam (n.r. - Mihai Rotaru) ca Devis e singurul care se poate ajuta, el cu echipa si atunci mi-a zis ca nu, nu mai e cazul ca am reziliat”, a adaugat Cartu.

Sorin Cartu nu e o solutie pentru banca tehnica

“Niciodata! Am mai spus ca nu mai antrenez niciodata. Nu mai vreau sa antrenez nu doar la Craiova, dar nicio alta echipa”, a mai spus Cartu.

Sansa lui Papura

“Obiectivul lui Cornel Papura e sa fie in cupele europene. E sansa vietii lui. Nu putem sa-i cerem acum sa ia campionatul”, a adaugat fostul component al Craiovei Maxima.



Indepartarea lui Devis Mangia invaluita in mister. Nimeni din club nu se astepta la asta!