Universitatea Craiova

Incidente in Liga 3 la duelul Craiova contra Craiova

Sursă foto: facebook.com/PeluzaSUDCraiova

Meciul dintre U Craiova 1948 CS II si U Craiova 1948 SA programat vineri dupa-amiaza in etapa a 11-a din Liga 3 a fost intrerupt timp de zece minute din cauza incidentelor provocate de suporteri.

Fanii echipei oaspete, formatia patronata de Adrian Mititelu, au incercat sa forteze portile de acces pe stadionul Extensiv din parcul craiovean Romanescu, anunta Digi Sport.

Gazdele au acordat doar 300 de tichete echipei vizitatoare, insa numarul suporterilor de la Peluza Sud a Craiovei a fost mult mai mare.

Suporterii s-au incaierat cu jandarmii prezenti sa asigure ordinea, iar acestia din urma au facut uz de gaze lacrimogene pentru a dispera multimea furioasa.

Aceste incidente au avut loc inainte de startul partidei, insa suporterii Craiovei lui Mititelu au intrerupt meciul vreme de zece minute in partea secunda, dupa ce au rupt mai multe scaune pe care le-au aruncat pe teren.

Inaintea de finalul partidei fanii din Peluza Sud au fost evacuati din stadion.Incidente in Liga 3 la duelul Craiova contra Craiova