Universitatea Craiova

Gheorghe Hagi după remiza de la Craiova: ”Nu sunt supărat”. Ce a spus despre eliminarea lui Alibec

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova (1-1) într-un meci din etapa a 8-a în Playoff-ul de Liga 1.

Meci în care constănțenii au evoluat o repriză întreagă cu un jucător mai puțin, după eliminarea suferită de Alibec în prelungirile primei părți.

Gheorghe Hagi i-a luat apărarea elevului său la final și a lăudat întreaga echipă pentru jocul din Bănie.

”Felicit echipa pentru cum a muncit şi cum a alergat pe teren Am arătat că ştim să suferim. Alibec ne-a ajutat să ajungem aici, acum trebuie să îl ajutăm noi şi să o facem noi.

”De ce să fim supăraţi? Suntem pe primul loc, am făcut egal împotriva unei echipe foarte bune. Ne aşteaptă încă două etape şi vom vedea ce facem. Eu nu sunt supărat, sunt pe primul loc. Eu sunt fericit. Poate sunt alţii supăraţi.

”Eu ştiu că am făcut egal cu o echipă bună, care a avut o sută de ocazii. Penalti pentru Craiova nu cred că a fost, Nu a avut contact acolo, dar a căzut. Aşa cred eu. Dacă ăsta-i penalty, atunci poate orice să fie penalty!

”În 2017, când am câştigat titlul, portarul a avut o contribuţie importantă, acum este la fel. Aioani este un portar foarte bun, dar nu-l vede nimeni, pentru că joacă la Farul. Alţii sunt cei mai buni”, a declarat Hagi.

Farul are patru puncte și un meci în plus disputat față de FCSB, echipă care joacă duminică împotriva CFR-ului, pe Arena Națională (ora 21:00).

Etapa următoare Farul primește vizita celor de la FCSB.



Gheorghe Hagi după remiza de la Craiova: ”Nu sunt supărat”. Ce a spus despre eliminarea lui Alibec