Universitatea Craiova

Finantatorul Craiovei ia atitudine dupa inceputul slab de sezon

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Mihai Rotaru, principalul finantator al echipei U Craiova din Liga 1 Betano, a reactionat intr-o scrisoare deschisa dupa inceputul slab al sezonului pentru echipa din Banie.

Castigatoare a Cupei Romaniei sezonul precedent, Craiova n-a castigat inca niciun meci de la reluarea intrecerilor oficiale, a pierdut Supercupa pe teren propriu si o asteapta o dubla de foc cu Leipzig in turul 3 preliminar din Europa League.

“În cei peste cinci ani de Știința, am investit aproximativ 13,5 milioane euro în acest club. Niciun cent din această sumă nu a fost retras și nici nu am de gând să o fac. Visez doar ca într-o bună zi această investiție să fie recuperată dintr-una sau mai multe participări în grupele Champions League”, a scris Rotaru pe site-ul oficial al clubului.

“Lucrul mai puțin plăcut este că avem un început slab de campionat. Personal, deși au trecut 36 de ore deja, nu reușesc să-mi revin din dezamăgirea pe care mi-a provocat-o meciul cu Sepsi. Din păcate, eu nu am varianta de ”nimeni la meci”, nici pe aceea de a-mi rupe abonamentul. Nici eu și nici colegii mei care zilnic muncesc pentru acest club. Noi avem o singură variantă: să continuăm munca începută și să finalizăm cât mai repede proiectele pe termen scurt. Și aici mă refer în special la completarea lotului, completare a cărei principală calitate trebuie să fie aducerea de plus-valoare”, a mai precizat finantatorul clubului din Banie.

Craiova are sansa revenirii, vineri, in meciul din etapa a 3-a cu FC Botosani, liderul campionatului dupa doua etape.

Rotaru cere de la jucatori “ambitie, daruire si atitudine”, iar de la suporteri “sa umple stadionul si sa incurajeze echipa din primul si pana in ultimul minut”.



Finantatorul Craiovei ia atitudine dupa inceputul slab de sezon