Universitatea Craiova

Final de sezon pentru Nicusor Bancu. Patru luni suspendare primita de Silvian Cristescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Comisia de Disciplina a FRF a anuntat, marti, sanctiunile dupa incidentele produse in timpul meciului Universitatea Craiova - FC Botosani.

U Craiova 1948 CS vs. AFC Botoșani –  Nicușor Bancu (U Craiova), Aurel Tufan (maseur U Craiova) și incidente -  În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Nicușor Bancu (U Craiova cu suspendare pentru trei etape și o penalitate sportivă de 7.000 lei;

În baza art. 53.1.b, se sancționează domnul Aurel Tufan (maseur U Craiova) cu suspendare pentru două luni și o penalitate sportivă de 13.600 lei; În baza art. 53.1.b, se sancționează domnul Silvian Cristescu (U Craiova) cu suspendare pentru patru luni și o penalitate sportivă de 14.000 lei.

Bancu a fost eliminat in finalul meciului cu Botosani dupa un gest nesportiv la adresa lui Jonathan Rodriguez de la oaspeti.

Aflat in tribuna oficiala, Cristescu a fost la un pas de bataie cu oamenii aflati in tabara adversa din cauza unor presupuse comentarii facute de antrenorul oaspetilor, Marius Croitoru.



Final de sezon pentru Nicusor Bancu. Patru luni suspendare primita de Silvian Cristescu