Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a prezentat pe Eugen Neagoe in postul de antrenor principal. Tot marti a fost oficializat si primul transfer din aceasta iarna, Alexandru Isfan de la FC Arges.

Eugen Neagoe si-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj pentru a reveni la prima dragoste, acceptand provocarea de a conduce Universitatea Craiova in lupta pentru titlul din Liga 1.

"Nu ma consider un antrenor dur. Sunt mai degraba un antrenor caruia ii place disciplina, o disciplina corecta bazata pe respect", a spus Neagoe in conferinta de presa organizata marti la Craiova.

Acesta le-a promis exigentilor fani din Banie ca va face tot ce tine de el pentru a readuce fotbalul spectacol la Universitatea Craiova.

Neagoe a semnat un contract valabil pana in 2024, cu optiune de prelungire.

"Obiectivul este acelasi pe care l-au avut toti antrenorii. Media de puncte pe care o ai la ora actuala este foarte buna pentru cupele europene. Sigur ca noi am fi vrut o medie mai mare de puncte", a spus Sorin Cirtu, presedintele clubului din Banie.

"Se pot recupera in cele noua partide ramase din sezonul regular. Nu putem aduce antrenor la Universitatea Craiova sa scapam de retrogradare sau sa nu fim in playout. Fiecare cand vine stie la ce se inhama, ce are la dispozitie ca lot. De asta incercam sa imbunatatim lotul", a mai spus Cirtu.

Eugen Neagoe este al treilea antrenor numit la Universitatea Craiova in acest sezon, dupa Laszlo Balint si Mirel Radoi.



Eugen Neagoe, prezentat oficial la Universitatea Craiova