Universitatea Craiova

Doua faze fixe o scot pe Craiova din groapa cu Voluntari

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Victorie obtinuta in extremis de Craiova in meciul cu lanterna rosie FC Voluntari, meciul castigat de olteni, cu 2-1, dupa ce ilfovenii deschisesera scorul.

Voluntari a fost echipa care a jucat mai bine in multe dintre momentele jocului, iar inceputul bun de repriza secunda al oaspetilor avea sa fie concretizat si pe tabela de marcaj.

Dupa un moment de posesie prelungita, mingea a ajuns la Papazoglu in fata portii si atacantul grec marca in minutul 54 primul sau gol in tricoul celor de la Voluntari.

Craiova a egalat 20 de minute mai tarziu prin Cicaldau, jucator care a marcat cu sansa dintr-o lovitura libera.

Fundasul central Balasa a adus victoria Craiovei cu o lovitura de cap dupa un corner in minutul 89.

Un succes prin care Craiova spala imaginea esecului de la Giurgiu si reface moralul in perspectiva duelului cu FCSB din ultimul meci al anului in Liga 1 (n.r. - duminica, 22 decembrie).

FC Voluntari ramane ultima in Liga 1, cu un singur succes in 20 de etape. Pentru a doua runda la rand ilfovenii conduc pentru a se vedea mai apoi egalati si infranti cu gol in ultimele minute.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Popescu - Măţel, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu - Zakaric (Roman '57), Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Niţu (Ivan'25), Mihăilă. Antrenor: Victor Piţurcă.

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, J. Rodriguez (Ţîră '90+2), Armaş, Al. Vlad - I. Gheorghe, Gorobsov (Balaur '79), Laidouni - Costin (Ebralidze '42), Papazoglou, Căpăţînă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Ferreira '13 / Ebralidze '83, Laidouni '90.

Arbitru: Robert Dumitru.



Doua faze fixe o scot pe Craiova din groapa cu Voluntari