Universitatea Craiova

Doritorii isi pot lua gandul de la Andrei Ivan

Transferul lui Bogdan Vatajelu la Sparta Praga tine capul de afis in aceste ultime zile ale anului 2016, iar presedintele clubului Universitatea Craiova spune ca acesta va fi singura plecare de la echipa.

Cu alte cuvinte, Andrei Ivan, cel mai bine cotat jucator din lotul Universitatii, va ramane la echipa cel putin pana la vara, desi in trecutul nu foarte indepartat Gigi Becali ar fi pus doua milioane de euro la bataie pentru transferul acestuia.

"Politica clubului va rămâne aceea de a vinde un singur jucător pe an. Pentru că principalul scop va fi acela de a construi o echipă solidă. Trebuie că toată lumea să înțeleagă că Universitatea nu vinde să trăiască, ci mizează pe o dinamică a transferurilor care să le dea posibilitatea tinerilor Craiovei de a crește în carieră. Bugetul clubului este dimensionat astfel încât să nu ne bazăm pe vânzarea unui jucător", a spus Marcel Popescu, presedintele Stiintei, intr-o conferinta de presa, informeaza site-ul oficial al clubului din Banie.

Achizitii

"Stabilitatea, întărirea lotului și creșterea forței de joc a Universității Craiova sunt principalele obiective pe care le avem acum. Pentru a ne bate sus avem nevoie de doi atacanți, un fundaș central și unul lateral. Important este ca ei să vină cu dragoste și convingere că pot scrie istorie sub culorile Universității Craiova. Toți trebuie să înțeleagă spiritul acestui club", a



Doritorii isi pot lua gandul de la Andrei Ivan