Universitatea Craiova

Devis Mangia despre eventuala plecare de la Craiova: "Cineva poate are dorinte"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Antrenorul italian Devis Mangia a comentat speculatiile aparute in ultima perioada cu privire la posibila sa inlocuire de la carma echipei din Banie.

"Un lucru este daca apar si altul daca sunt adevarat. Cineva poate avea dorinte. Pentru mine nu este o problema. Eu am un contract, daca se schimba ceva, nu va fi din partea mea. Am incredere din partea conducerii si cred ca si din alta parte", a spus Devis Mangia.

"Este posibil ca cineva sa creeze probleme pentru a lua pozitia. Este posibil acest lucru. Eu nu stiu de unde incepe, de unde nu incepe. Stiu care e situatia de aici, ca am incredere din partea conducerii si din partea majoritatii suporterilor. Asa simt eu", a mai spus Mangia.

Eugen Neagoe si Mirel Radoi sunt numele vehiculate pentu eventuala inlocuire a lui Mangia la Craiova din vara.

In alta ordine de idei, tehnicianul Craiovei mai spune ca echipa sa va aborda meciul de sambata seara cu Viitorul pentru a-si consolida locul trei in clasament.

Mangia a mai declarat ca atacantul bosniac Elvir Koljic este in continuare accidentate si este posibil sa nu mai revina pe teren pana la finalul sezonului. Andrei Cristea de asemenea acuza o problema la genunchi si este incert.

Pentru Craiova urmeaza o perioada cu trei meciuri consecutive in deplasare.



Devis Mangia despre eventuala plecare de la Craiova: "Cineva poate are dorinte"