Universitatea Craiova

Devis Mangia: "Ar fi cea mai mare greseala in finala cu Hermannstadt"

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Italianul Devis Mangia, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, a prefatat finala Cupei Romaniei cu sibienii de la Hermannstadt, meci programata duminica seara de la 21:00 pe Arena Nationala.

"Ar fi o mare satisfactie, pentru ca una e sa castigi un trofeu obisnuit si alta e sa castigi un trofeu pe care o echipa il asteapta de 25 ani. Este important si pentru carierele jucatorilor",a spus Mangia.

"E cea mai mare greseala pe care o putem face, sa consideram ca suntem favoriti in fata lor, ca sunt o echipa de liga secunda. O finala este o finala. Hermannstadt este o echipa buna, foarte bine organizata si in Liga 1 s-ar putea clasa fara probleme pe un loc bun", a adaugat Mangia.

Craiova n-a castigat niciodata pe Arena Nationala

"Nu cred ca va fi o presiune. Este un meci si cred ca va fi chiar foarte frumos sa jucam pe acest stadion intr-o asemenea atmosfera", crede antrenorul italian al Craiovei.

"Fotbalul este fotbal, iar pe teren diferenta este facuta de atitudinea jucatorilor si calitatile acestora. Daca le ai pe amandoua, poti influenta partida".

Avantajul suporterilor

"Este o alta mare satisfactie sa vedem multi suporteri ai echipei noastre. Vin pentru acesti baieti si asta e un lucru extraordinar".

De asemenea prezent la conferinta de presa de la Arena Nationala, mijlocasul bulgar Hristo Zlatinsky, a vorbit si el despre finala.

Zlatinsky: "Nu jucam o finala in fiecare zi, iar 25 ani inseamna mult pentru echipa si pentru fiecare dintre noi".

"Normal ca suntem mobilizati suta la suta si nu mai avem rabdare sa vina meciul".



Devis Mangia: "Ar fi cea mai mare greseala in finala cu Hermannstadt"