Universitatea Craiova

Data oficiala a inaugurarii stadionului din Craiova

Reprezentantii Clubului Sportiv U Craiova au anuntat, joi, data la care va fi inaugurat noul si spectaculosul stadion din Banie.

“Pe 10 noiembrie, de la ora 20, Ştiinţa primeşte vizita campioanei Cehiei, o echipă care îşi retrăieşte perioada de glorie după preluarea de către un consorţiu chinez de renume mondial”, sea arata in comunicatul celor de la CSU Craiova.

Asadar, arena bijuterie a Olteniei va fi inaugurata in cadrul unui amical de lux intre CSU Craiova si Slavia Praga.

“Inaugurarea noului nostru stadion trebuie să fie un motiv de sărbătoare şi bucurie, aşa că vă aşteptăm senini şi cu inimile pline pe arena unde, pe 10 noiembrie, vom face primul pas înspre secolul de fotbal pe care sperăm să-l trăim în noua casă a leilor, noi şi ai noştri”, se mai arată în comunicatul oficial.

CSU Craiova a dorit initial sa inaugureze stadionul la partida de campionat cu FCSB din 29 octombrie, insa nu au fost gata la timp toate aprobarile necesare preluarii arenei de la CNI.

De asemenea, FRF a intentionat sa organizeze amicalul Romania – Turcia din 10 noiembrie in Banie, insa oltenii semnasera deja contractul cu Slavia Praga pentru amicalul anuntat mai sus.



Data oficiala a inaugurarii stadionului din Craiova