Universitatea Craiova

Daca Messi ar fi jucat in Romania? Presedintele Craiovei ofera raspunsul

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Marcel Popescu a formulat o intrebare interesanta in contextul brutalitatii comise de Laurentiu Rus de la Poli Iasi contra lui Valentin Mihaila in meciul cu Craiova din etapa a 14-a.

“Norocul lui ca lovitura a plecat mai intai in barba si a amortizat. Daca ar fi lovit direct carotida, ar fi fost ceva mai urat...Doamne Fereste, nici nu vreau sa ma gandesc”, a spus Popescu la Gsp Live.

“Pare o lovitura dintr-un complex de inferioritate. Mingea a fost trecuta peste el, si-a dat seama ca nu mai are nicio sansa si a actionat asa. Lovitura lui Alibec la Giurgiu a fost o imprudenta, dar norocul lui Kelic a fost ca lovitura a venit de sus in jos”, considera presedintele clubului din Banie.

Marcel Popescu a comparat brutalitatea lui Rus cu ce se intampla in fotbalul romanesc in urma cu trei sau patru decenii.

“Banuiesc ca jucatorii sunt pusi sub presiune, iar la unii se transforma in inconstienta. Celebrele butade de acum 30 de ani cu “sa-i urcati pe garduri, sa-i calcati pe cap”. Se pare ca au inceput sa revina”, este de parere Popescu.

In opinia acestuia Messi si-ar fi incheiat de mult cariera, daca ar fi evoluat in fotbalul romanesc, unde respectul pentru adversar este aproape de zero.

“Daca unicul Messi ar fi jucat in Romania, ar fi fost si astazi in picioare jucand fotbal. Probabil ca in urma cu 4-5 ani si-ar fi incheiat cariera. Nu exista niciun respect pentru colegul de competitie”, crede Popescu.

Laurentiu Rus a solicitat rezilierea contractului cu Poli Iasi dupa lovitura aplicata lui Valentin Mihaila, jucator care a fost aproape de o tragedie.



Daca Messi ar fi jucat in Romania? Presedintele Craiovei ofera raspunsul