Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi, prezentat online de Universitatea Craiova: "E normal sa ne gandim la titlu"

Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial, vineri, la CS Universitatea Craiova prin intermediul unei conferinte online.

"M-am inteles imediat contractual cu domnul Rotaru. Am ales sa vin la Craiova cu ganduri pozitive, cu entuziasm si pasiune pentru aceasta meserie. Craiova este una dintre cele mai bune echipe din Romania.

"Da, eu cred ca da. E normal sa jucam pentru titlu, pentru ca suntem la numai patru puncte de CFR Cluj impreuna cu FCSB. E normal sa ne gandim la titlu.

"Putem spune ca e un mic campionat de opt meciuri si e normal sa dam suta la suta. Cred eu ca Craiova are sanse la titlu ca celelalte echipe.

"Am jucat cu Voluntari doua-trei meciuri cu Craiova si am pierdut greu. Ultima oara probabil nu meritam sa pierdem acel meci. Pe Cosic l-am avut, spre exemplu, jucator la Pescara in Serie A. E un grup foarte bun. Cine a fost in locul meu, domnul Papura a facut o treaba foarte buna, atunci incercam sa continuam si am asteptari mari de la jucatori.

"Sincer nu ma gandeam sa revin in Liga 1 si credeam ca prin august-septembrie cand incepe campionatul viitor macar sa am o sansa de a reveni in Romania. Eu acolo sunt recunoscator si cred ca sunt 50 la suta antrenor roman. Ma simt in Romania ca la a doua casa", a declarat Cristiano Bergodi.

Bergodi a semnat un contract vaalbil pana pe 30.06.2021.

Ultima oara la FC Voluntari, Bergodi va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna in Banie.

Bergodi are posibilitatea de a prelungi intelegerea pentru inca un an la finalul sezonului actual intrerupt din cauza coronavirusului.

Craiova este a opta echipa din Liga 1 pe care o va antrena Cristiano Bergodi, dupa FC National, CFR Cluj, Rapid, Poli Iasi, Steaua, ASA Tg.Mures si FC Volnutari.



Cristiano Bergodi, prezentat online de Universitatea Craiova: "E normal sa ne gandim la titlu"