Universitatea Craiova

Craiova si-ar putea inaugura noul stadion in Cupa Romaniei

Oficialii de la CSU Craiova au anuntat ca data de inaugurare a noului stadion din Banie 25 octombrie, cand juvetii au programat meciul din 16-imile Cupei Romaniei.

Tragerea la sorti de miercuri a stabilit ca oltenii sa intalneasca in deplasare pe Sepsi Sf.Gheorghe, cel mai probabil la Brasov pe Stadionul Tineretului, acolo unde covasnenii isi disputa meciurile considerate pe teren propriu.

Presedintele celor de la Sepsi a anuntat insa ca ia in calcul posibilitatea ca partida cu CSU Craiova sa se dispute in Banie la o eventuala solicitare in acest sens a oltenilor.

“Nu pot spune ca vom juca sigur la Craiova. Astept mai intai propunerea domnilor de acolo, apoi decizia colegilor mei din Consiliul de Administratie”, a spus Laszlo Diosegi la Digi Sport.

Oficialul celor de la Sepsi mai afirma ca pentru echipa din Sfantu Gheorghe prioritar in acest sezon este campionatul si mai putin Cupa Romaniei.

“Nu am nimic impotriva sa jucam la Craiova. Pentru noi Cupa nu mai e la fel de importanta ca anul trecut, ci meciurile de Liga 1 sunt mai importante. Avem doua partide decisive inainte si dupa Cupa, cu Juventus si Voluntari”, a mai spus presedintele clubului din Covasna.

Sepsi si CSU Craiova s-au intalnit si sezonul precedent in aceeasi faza a competitiei, oltenii impunandu-se la Brasov, cu 1-0, dupa prelungiri.



Craiova si-ar putea inaugura noul stadion in Cupa Romaniei